Onze visie

Samen Oersterk

Kindcentrum Oersprong is één van de 3 scholen in Ulft.

In ons kindcentrum is plek voor kinderen van nul tot dertien jaar. ‘Samen’ is ons sleutelwoord: ouders, pedagogisch medewerkers en leerkrachten zorgen samen dat het kind een oersterke start krijgt voor de rest van zijn of haar leven. Hierbij staan samen leven, samen spelen en samen leren centraal.  
We gunnen ieder kind alle kansen om het beste uit zichzelf te halen en zetten ons elke dag in om op zoek te gaan naar ieders talent en kwaliteit in de breedste zin. Zo zorgen we samen voor een oersterke basis voor de toekomst. 
Kindcentrum Oersprong: Samen leven, samen spelen, samen leren. 

Op Kindcentrum Oersprong is iedereen welkom. Als uw kind op jonge leeftijd start, is dat een hele stap voor zowel kind als ouder. We vinden het belangrijk om vanaf dag één veiligheid, geborgenheid en vertrouwen te bieden, zodat iedereen zich direct thuis voelt. We zijn van mening dat een positieve benadering prettig voelt voor iedereen. Daarom leren we kinderen op een respectvolle manier met elkaar om te gaan en stimuleren we positief gedrag. Bij ons mag elk kind zijn wie hij of zij is en wordt iedereen gehoord en gezien. Dat geldt ook voor de ouders.
Op ons kindcentrum hebben we oog voor de mogelijkheden en talenten van ieder kind. Door hun ontwikkeling nauwgezet te volgen, kunnen we bieden wat zij nodig hebben. Zo kunnen kinderen groeien op hun eigen tempo.

Kindcentrum Oersprong: Samen leven, samen spelen, samen leren, samen Oersterk